Oduvijek sam željela biti žena koja je svjesna svoje mekoće, snage, ljepote i potencijala.

Da li sam to oduvijek bila? Priznajem, nisam.

Dugo sam se gubila u svom povrijeđenom muškom principu i trudila se uklopiti u jedan poslovni svijet, u kojem sam preko deset godina uspješno obitavala.

Dokazujući svom Egu i drugima da ja to mogu. Biti uklopljiva, umanjiti se, ćutati kada je potrebno, ne upadate drugima u oči, voditi biznis na jedan grub način, uz odsustvo emocija.

A sve to takoooo nisam ona istinska ja.

Nisam to ja nikada bila, ali mi je jako dugo vremena trebalo da to zaista i shvatim. I da se ponovo podsjetim toga ko sam usitinu ja, odvajajući se od identiteta koje sam vremenom izgradila i koji su mi sve slabijie služili.

Naravno, ta lekcija je došla na jedan posve izazovan način.

Na pragu svoje 29 godine sam se suočila sam ozbiljnim zdravstvenim izazovom, nakon gubitka svoje tireoidne žlijezde moja osvješćivanja su polako krenula.

Iskrena da budem, najviše sam toga uradila na sebi kada sam se oslobodila poslovnih okvira sa kojima više nisam rezonovala i upustila se u samostalne preduzetničke vode.

Tu je krenulo otkrivanje mojih darova, želja i žudnji iz dubine moje duše, potrebe da budem nježna i snažna žena u isto vrijeme, da povratim svoje tijelo u ravnotežu, da povratim osmijeh na sopstveno lice, da ponovo počnem vjerovati sebi i drugima.

Trebalo mi je da integrišem svoju divlju prirodu i potrebu da imam strukturu u životu. Sve dok nisam shvatila da to zaista može da ide zajedno, ruku pod ruku, ja nisam živjela, već životarila.

U tom mom životarenju je bilo svega što na prvi mah daje iluziju jako srećnog i ispunjenog života.

Putovanja, materijalne dobiti, ostvarivanje ciljeva, treninzi, upoznavanja sa ljudima širom svijeta…

Zapravo, sve što sam više bivala rigidnija iznutra i odsječenija od sebe, utoliko sam više briljirala spolja, trudeći se kontstantno da niko ne vidi istinu, pa ni ja.

Izgubivši kontakt sa sopstvenom istinom izgubila sam kontakt sa sobom. Sa ženom u sebi i onom sočnom ženskom energijom, koja ima potencijal da pomjeri planinine i stvori novi život.

Danas znam da šta god da radimo, kakve god puteve da odabiramo, nikada ne bi trebalo da dozvolimo da izgubimo sebe i kontakt sa ženom u sebi.

Zato sam danas ovdje, da pomognem tebi i svakoj od vas sjajnih žena, koje žele da se osvijeste. Da povrate život u sopstvene ruke, da prestanu sa kritikama i osudama sebe, da otpuste svoje blokade, da zagrle sebe najjačim zagrljama, da pruže sebi mekoću i nježnost. Da povrate svoju kreativnu energiju, da se sjete koliko su senzualne i ženstvene, da pronađu idealan način ishrane za njih. Da pokrenu svoje sjajno tijelo, da prigrle svoje emocije, da poboljšaju svoju vitalnost, da balansiraju svoje hormone. Da se sjete koliko je priroda naš saveznik a ne neprijatelj i da ponovo, na krilima probuđene Čarobnice u sebi, žive život baš po njihovoj mjeri. Da im koža bude dovoljno udobna, da budu svjesne ljepote svakog trenutka i čarolije koju donosi.

Draga moja, samo je žena usklađena sa svojim unutrašnjim htenjima, zdrava, nježna i radosna.

Ako si spremna da zajedno putuješ sa mnom na putu tvoje lične transformacije, tu sam da ti pružim sigurnost, mekoću, podršku i mentorstvo najbolje što mogu i umijem.

Sada znam da kada probudimo Ženu u sebi postajemo stvarne. Postajemo vidljive, bez da drugima upadamo u oči. Sijamo, nevezano za tuđu potrebu za mrakom. Jer probuđena žena zna da tamo gdje je tamno je potrebno unijeti više svjetlosti i ljubavi. A onda kada to damo sebi, iskreno, duboko, kada prigrlimo svaki odbačeni, zapostavljeni, mračni dio nas tada postajemo cjelovite.

Cjelovita žena je svima potrebna. Svijetu, partneru, djetetu, prijateljima, društvu, a naročito sebi.


Saznaj više